Bouwbegeleiding

(Ver)bouwplannen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Woningbouw

(Ver)bouwplannen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verbouw

(Ver)bouwplannen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Utiliteitsbouw

(Ver)bouwplannen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

HZBouwadvies

Contacten kan met Hangouts (henk@hzbouwadvies.nl), via de Whatsapp of telefoon (0649779069) Kennismaking kan uiteraard persoonlijk bij ons op kantoor.

HZBouwadvies is uw betrouwbare adviseur wanneer u wilt bouwen, verbouwen of renoveren. Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig ontwerp- en adviesbureau en leveren onze diensten zowel aan particulieren, zelfbouwers, architecten, ontwikkelaars, woningbouwcorporaties, scholenstichting en aannemers.

Bedrijfsfilm HZ Bouwadvies

Heeft u bouw- of verbouwplannen en zoekt u een architect, bouwbegeleiding of heeft u alleen een omgevingsvergunning nodig, dan bent u hier op het juiste adres. Wij werken uw bouwplannen uit van ontwerpschetsen tot de uiteindelijke werktekeningen, selecteren een aannemer en verzorgen de bouwbegeleiding. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en het bouwbudget.

Op deze website leest u over de verschillende fases van het (ver)bouwproces, over ons bouwadvies, de regels omtrent een omgevingsvergunning en onze tarieven. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse referentieprojecten te zien.

 Kortom: of u nu compleet nieuw gaat bouwen of uw bestaande woning of bedrijfspand wilt renoveren en/of uitbreiden, wij helpen u bij elk gewenst bouw- of verbouwplan. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief adviesgesprek!

Graag tot ziens!

Over ons

Als bouwkundig ingenieursbureau zijn wij naast vormgever ook bouwadviseur. Wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën, samen met onze kennis en creativiteit kunnen wij uw wensen uitwerken in een (ver)bouwplan.

HZbouwadvies is een praktisch ingesteld bouwkundig bureau. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring weten wij de juiste prioriteiten te stellen en doelgericht te werken. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij elk bouwproces zien als een grote uitdaging.

Wij zijn van mening dat het beste ontwerp gemaakt wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Uw wensen worden door ons vertaald naar een technisch en financieel “plan van aanpak”.

Wat u van ons kunt verwachten:

 • Gedegen bouwkundig advies;
 • Innovatie: wij volgen de ontwikkelingen in de bouw;
 • Creativiteit en oplossingsgericht denken;
 • Met u meedenken in elk proces;
 • Lage kosten dankzij door onze kleinschalige bedrijfsopzet;
 • Transparantie: vrijblijvende verstrekking van offertes, voor elk gewenst (ver)bouwproject.

Al met al redenen genoeg om geheel vrijblijvend uw plannen met ons te bespreken. U bent van harte welkom op ons kantoor en komen desgewenst ook bij u thuis.

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Henk op nr. 06 49779069 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Klanten over HZ bouwadvies

  Reacties van klanten over lopende of opgeleverde bouwprojecten. De gegevens van onderstaande klanten kunnen op verzoek aan u worden verstrekt.

  Bekijk alle klantreacties

  Laatste nieuws

  Bouwnieuws | HZbouwadvies via Facebook en Twitter m.b.t. lopende bouwprojecten, bouwadvies en regelgeving omgevingsvergunning. Voor een compleet laatste nieuws overzicht zie facebook.com/bouwadvies