Omgevings-vergunning

Omgevingsvergunningadvies

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan heeft u in veel gevallen een omgevingsvergunning voor bouwen (in de volksmond ook bekend als bouwvergunning) nodig. En deze is complexer dan u zou vermoeden. Uw bouwwerk moet namelijk voldoen aan wetten en regels op het gebied van (onder andere) brandveiligheid, milieu en natuur. Er zijn speciale eisen wanneer het gaat om aanpassingen aan een monument of om de aanleg van een uitrit. En wanneer er grondwater wordt onttrokken zijn er ook bijzondere regels van kracht.

Voor uw vergunning wordt aangevraagd moeten uw plannen dus uitgebreid worden getoetst aan het bestemmingsplan, de welstandeisen en de gemeentelijke bouwverordening. Daarnaast zijn er regels op het gebied van burenrecht. Allemaal zaken waar u waarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft. En daarom is de deskundige begeleiding van een onafhankelijk bouwadviseur van groot belang!

HZbouwadvies is een ervaren en deskundig bouwadviesbedrijf. Wij toetsen uw plannen aan de wettelijke eisen
en helpen u bij de aanvraag van alle benodigde vergunningen. Zo nemen wij u veel werk en zorg uit handen. En omdat wij met onze jarenlange ervaring de weg weten in de wereld van de bouwvergunningen besparen wij
ook kostbare tijd voor u.

U merkt het: HZbouwadvies begeleidt u door het complete aanvraagtraject. En dat geeft rust.

Meer weten? Klik hier voor uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden.