(Ver)bouw-plannen

U wilt bouwen of verbouwen? Aannemers vergelijken?

Wanneer u besluit om te gaan bouwen of verbouwen staat u aan het begin van een interessant traject. Een traject waarin u veel keuzes moet maken. Belangrijke keuzes, die bepalen of het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet. Hierbij kunt u de hulp van een bouwkundig expert bijzonder goed gebruiken!

HZBouwadvies is een ervaren en onafhankelijk bouwkundig ontwerp en adviesbureau. Bij ons bent u op het juiste adres wanneer u bouw-, verbouw- of renovatieplannen heeft. Wanneer u een architect of bouwbegeleider zoekt, of hulp nodig heeft bij de aanvraag van uw omgevingsvergunning.

Bij HZBouwadvies krijgen particulieren, architecten, aannemers en ontwikkelaars alle advies en begeleiding die nodig is om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Vormgeving
Vanzelfsprekend vormen uw wensen, budget en persoonlijke smaak altijd de basis voor het bouwplan. Na de uitgebreide inventarisatie maken wij een schetsontwerp. Het uitgangspunt voor ons vervolggesprek.

Bouwtekeningen
Het eerste ontwerp wordt uitgewerkt in een uitgebreid (ver)bouwplan. In dit plan staan alle details die de aannemer nodig heeft om uw plan uit te voeren én om een offerte uit te brengen. Daarnaast zijn de bouwtekeningen uit het (ver)bouwplan geschikt om als vergunningstekeningen te gebruiken wanneer de omgevingsvergunning wordt aangevraagd.

Aannemers & offertes vergelijken
Offertes vergelijken klinkt eenvoudig, maar vergist u zich niet. Er kunnen materialen of bedragen op de offertes staan die niet correct zijn. Daarnaast is niet alleen de prijs van belang, maar zijn ook de kwaliteit van de materialen en de betrouwbaarheid van de aannemer essentieel bij het bepalen van de aannemer. Zaken waar een bouwdeskundige oog voor heeft.

Met onze kennis en ervaring helpen wij u de juiste aannemer te kiezen. Signaleren wij eventuele hiaten in de offertes en wijzen wij u op verschillen in de geoffreerde bouwmaterialen. Kortom: voorkomen wij vervelende verrassingen achteraf.

Bouwbegeleiding
Tijdens de bouw is goed toezicht essentieel. HZBouwadvies houdt voor u in de gaten of het werk goed wordt uitgevoerd en of alle afspraken worden nageleefd.

Wilt u meer weten? Mail ons dan even, of bel naar 06-49 77 90 69.