Verbouw architect

Deskundige hulp nodig?

U overweegt te gaan verbouwen. Maar hoe pakt u dit aan? Hoe brengt u uw praktische en esthetische wensen samen tot een kloppend geheel? En welke vergunningen heeft u eigenlijk nodig? U merkt al snel: deskundige hulp is onmisbaar!

Hzbouwadvies is een ervaren, onafhankelijk bouwadviesbureau. Wij weten wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken en hoe we uw ideeën naar een passend verbouwplan kunnen vertalen.

Dit doen wij door uw wensen, eisen en gezinssituatie uitgebreid te inventariseren. Vervolgens ontwerpen wij – uiteraard in nauwe samenspraak met u – een verbouwplan dat perfect op uw voorkeuren en behoeften aansluit. Met onze kennis op het gebied van vergunningen weet u bovendien zeker dat uw verbouwing aan alle wettelijke eisen voldoet.

Een verbouwplan is meer dan een bouwtekening. In een goed uitgewerkt verbouwplan zijn alle elementen verwerkt: tekeningen, materialen, kosten en planning. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met duurzaam (ver)bouwen. Pas als u inzicht heeft in al deze factoren heeft u een goed en compleet beeld van wat u kunt verwachten. En kunt u vervolgens weloverwogen uw besluit nemen.

Ook na de ontwerpfase kunt u op de expertise van HZbouwadvies blijven bouwen. Meer weten over de ontwerpfase en de begeleiding daarna?

Klik hier voor uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden.