Verbouw advies

Onafhankelijk deskundig advies

U overweegt te gaan (ver)bouwen. Geen geringe beslissing. Daarom kunt u het advies van een onafhankelijke deskundige goed gebruiken!

Hzbouwadvies is een onafhankelijk bouwadviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van bouw- en verbouwadvies. Wij weten wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken en hoe we uw ideeën naar een passend plan kunnen vertalen. Dit doen wij door uw wensen, eisen en gezinssituatie uitgebreid te inventariseren. Wij denken met u mee – zowel in de grote lijnen als in de details – en presenteren u vervolgens een verrassend en compleet verbouwplan. Een verbouwplan is meer dan een bouwtekening. In een goed uitgewerkt verbouwplan zijn alle elementen verwerkt: tekeningen, materialen, kosten en planning. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met duurzaam (ver)bouwen. Pas als u inzicht heeft in al deze factoren heeft u een goed en compleet beeld van wat u kunt verwachten.

De begeleiding van Hzbouwadvies houdt niet op na het opstellen van het verbouwplan. Nee, wij helpen u ook bij het opvragen van offertes van gedegen aannemers, bij het vergelijken van deze offertes en vervolgens de keuze welke aannemer uw verbouwing mag verwezenlijken. Ook tijdens het verbouwproces houden wij de vinger aan de pols. We houden nauwlettend in de gaten of de bouwkwaliteit goed is, de gemaakte afspraken worden nagekomen en of de verbouwing op schema ligt. Tenslotte begeleiden wij u bij de opleverinspectie, waarna u volop kunt gaan genieten van uw verbouwde woning of bedrijfsruimte. Wij noemden het al: wij zijn een onafhankelijk bouwadviesbureau. En die onafhankelijkheid is voor u van cruciaal belang. U mag er blind op vertrouwen dat wij alleen úw belang voor ogen hebben. Zo staat u sterk, ook wanneer u niet thuis bent in de bouwwereld.

Meer weten? Klik hier voor uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden.