Unieke sfeervolle aanbouw te Lienden

Optimaal genieten van het buitenleven!

Met trots presenteert HZbouwadvies deze duurzame en zeer goed geïsoleerde aanbouw. Met een open karakter is de ontworpen aanbouw eigentijds en modern. De aanbouw geeft een dynamische en warme woonsfeer door de verschillende uitvoeringen die zijn toegepast.

Wat maakt deze aanbouw uniek:

  • Dynamische woonsfeer met optimaal buitengevoel
  • Schuifluiken met houten shutters
  • Kozijnen met drievoudige beglazing
  • Sfeer verlichting in de vloer en in het overstek
  • Strakke, bijna kozijnloze detaillering in vloer en plafond

Luiken
Niet op de markt verkrijgbaar: door HZbouwadvies ontworpen en op maat gemaakte luiken!
Deze speciale luiken bestaan uit een stalen frame met houten shutters van Red Ceder. De shutters draaien door een bedieningsstrip in het frame om zo het zonlicht te weren of juist binnen te halen.  Door het moderne en strakke uiterlijk beleeft u de ultieme sfeer en woongenot.

Kozijnen
De kozijnen bestaan uit drievoudige beglazing. Deze zijn zo uitgedetailleerd dat minimaal kozijnhout aanwezig is tussen de vloer en plafond overgang naar buiten.
Geniet van het ultieme buitenleven gevoel door de aanzienlijk grote ruit aan de zijgevel met vrij uitzicht op de tuin. De achtergevel is in zes delen verdeeld: twee delen vast glas en vier draaiende deuren. Deze deuren die tot aan het plafond doorlopen geven bij een openstand een verrassend ander karakter aan de aanbouw.

Verlichting
Door de lichtstraat in het dak is er overdag aangenaam licht in de aanbouw.
De binnenverlichting bestaat uit dimbare vloerverlichting in de vier hoeken van de aanbouw. Samen met de ingebouwde gashaard en de prachtige geperforeerde bollampen geeft dit ’s avonds een warme sfeer in de ruimte.
Aan de buitenzijde zijn er kleine ledspotjes gemonteerd tussen de luiken in het overstek. Deze zorgen voor aanlichting van de luiken aan de buitenzijde.